RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets fotballnavn


Gisle Olsen, trener for avbildete Oppsal G94, er én av kandidatene i vårt distrikt. Stem i vei!
Gisle Olsen, trener for avbildete Oppsal G94, er én av kandidatene i vårt distrikt. Stem i vei!
Hvem synes du bør bli "Årets fotballnavn" i bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand? I dag er siste sjanse for å være med på avgjørelsen.

VÅRE BYDELER: Oslo Fotballkrets ønsker å hedre profiler, lag eller ildsjeler i oslofotballen, og har derfor inngått et samarbeid med Lokalavisene i Oslo.

Sammen skal vi hedre lokale idrettsprofiler, og til slutt kåre en vinner for hele osloområdet.

Her kan du stemme på din favoritt

Nordstrands Blads lesere har selv nominert de tre kandidatene fra våre bydeler. På våre nettsider har leserne deretter hatt muligheten til å stemme på den kandidaten de synes er mest verdig den gjeve tittelen.

I dag er det derimot siste sjanse for å være med å bestemme. Avstemningen er åpen fram til midnatt, deretter teller vi opp stemmene for å finne ut hvem som blir årets vinner.

Den lokale vinneren fra Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand skal så ut i "konkurranse" mot lokale vinnere fra hele osloområdet. Vinneren blir hedret på kretstinget i mars, og får tildelt en premie med en verdi på 10.000 kroner.

Dette er de lokale kandidatene:

* Gisle Olsen, Trener for Oppsal G94: Han har tatt laget til nye høyder. Oppsal G94 ble seriemestere og kretsmestere. De har vunnet Winter League 2009, Copenhagen international cup, Umbro international cup og Obos-cup. I tillegg spilte laget seg til sluttspill i Adidas-cup (uoff. NM).

* Kurt Ove Hansen, Nordstrand IF: Han har vært ansvarlig for både bygging og vedlikehold av de tre kunstgressbanene på "Niffen". Hjalp til å bygge nye lagbokser til cupkampen mot Fredrikstad. Han har tatt seg av alt som har med drakter, baller og garderobeforhold å gjøre, og har også stilt opp i kiosken. En vesentlig miljøfaktor på "Niffen" med sitt behagelige vesen og nordnorske glimtet i øyet.

* Ingrid Katrine Buer Søndenå: Som kaptein og midtstopper på Lyns J16-lag har 16-åringen fra Ulsrud ført laget til seier i Norway Cup, hvor Ingrid ble kåret til banens beste spiller i finalen. Videre ble laget norgesmestere i historiens første NM for 16-åringer. Hun har en sentral rolle på laget og er med på å binde laget sammen.

Her kan du stemme på din favoritt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere