RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets første seier

MS-kaptein Tom Martin Hammerstad (23) dominerte stort og var svært delaktig i oppgjøret mot Hasle/Løren.

Hasle: Deilig med seier. Dette hjelper på selvtilliten, sier Tom Martin Hammerstad etter endt oppgjør.

Unggutten fra Vestli returnerte til Norge i fjor etter et syv år langt opphold i svensk hockey. Kapteinen trives i klubben og er en av de viktigste brikkene i årets unge MS-utgave.

Som kaptein er jeg rolig, men jeg skal få gutta til yte sitt beste på isen. Det er mange talenter i klubben som kan bli veldig god. Laget er spennende og jeg vet vi kommer til å gjøre det bra, forteller Hammerstad.

Ikke fornøyd

I kampen mot Hasle/Løren var MS det klart førende laget og vartet til tider opp med god og fartsfylt hockey. Hjemmelaget yppet seg i andre periode, men kom aldri nærmere enn 1-2. I følge Hammerstad er både han selv og laget langt unna toppformen tross storseier.

Vi har mye mer å mer å gå på. Juniorfeilene må bort og vi må bli mer kyniske. Det positive i dag er at vi klarer å holde intensiteten oppe, sier han og legger ikke skjul på hva som er sesongens målsetning:

Kvalifiseringsplassen til eliteserien skal vi klare. Det blir tøft, men vi skal gi alt, avslutter Tom Martin Hammerstad til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere