*Nettavisen* Nyheter.

Årets Navn 2009 Vestre Aker

 

Klikk av ved siden av den kandidaten du mener er Årets Navn 2009. Husk å fylle ut ditt eget navn, adresse og telefonnummer nederst. NB! Du kan stemme bare én gang! Kandidatene fra Vestre Aker:


Frank Aubert

Frank Aubert
Frank Aubert: I mer enn 20 år var han leder for Vestre Aker Skiklubb, og omtrent like lenge har han vært vaktmester på Voksen skole. I disse dager stikkes spaden i jorden for bygging av den flotte flerbrukshallen ved Voksen skole – med Frank Aubert som anleggsansvarlig. Flere mener at Aubert fortjener å bli nominert til Årets Navn 2009. Vi er enige!

Geir Nordby

Geir Nordby
Geir Nordby: Røa-jentene skulle i år stilles i skyggen av hardt satsende Stabæk, trodde mange eksperter. Men de tok feil! Nok en gang klinte jentene til med “the double”, og trener Geir Nordby er mannen som holder dem i ørene, sørger for at de trener riktig og legger slagplanen. Snart er det tid for kvartfinale i Champions League, en ny barriere er brutt for populære Dynamite Girls!

Karoline Herlofsen

Karoline Herlofsen
Karoline Herlofsen: Karoline Herlofsen kom som en virvelvind inn i kampen for Røatunnelen og fikk tunnelsaken skikkelig på dagsorden igjen. Røa Vel er hennes plattform, hvor hun kastet seg inn i arbeidet med tunnelsaken. I 2008 fikk regjeringen overrakt 10.000 underskrifter til støtte for lang Røatunnel etter en stafett som gikk fra det planlagte innslaget i Griniveien til Stortinget.
Hun ble også i fjor nominert til årets navn 2008. Da nådde hun ikke helt opp. Er 2009 hennes år?

Stein Brubak

Stein Brubak
Stein Brubak: Stein Brubak er daglig leder for Vestre Aker Frivillighetssentral og er nominert for andre året på rad. Brubak er alltid klar for nye oppgaver, positiv og full av initiativ. Svært godt likt av alle han til daglig har kontakt med og alltid med et smil på lur. Vi har fått inn en rekke oppfordringer om å nominere ham!
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag