RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets Navn 2009


 
 
Klikk av ved siden av den kandidaten du mener er Årets Navn 2009. Husk å fylle ut ditt eget navn, adresse og telefonnummer nederst. NB! Du kan stemme bare én gang!<br><br> <b>Kandidatene fra Bydel Ullern:</b>

Frode Helland og Stein Ring Giske

Frode Helland og Stein Ring Giske
Frode Helland og Stein Ring Giske: De er nominert for sin mangeårige innsats gjennom Ullern idrettsforening for å få på plass kunstisbane og kunstgressbane for idrettsglade barn og ungdom. De startet arbeidet allerede i 1997, og banene blir ferdige i løpet av dette året. Parallelt pågår arbeidet med å føre frem fjernvarme fra anlegget til blant andre skolene Øraker og Lilleaker. Samtidig jobber de ufortrødent videre med det store flerbrukshallprosjektet på området.

Øivind Rødevand

Øivind Rødevand
Øivind Rødevand er leder og redaktør i Ullern Historielag og er brennende engasjert i lokalhistorie. Få vet mer om dette temaet enn nettopp Rødevand. Historieforeningen gir ut medlemsbladet “Langt Vest i Aker”, bøker med lokalhistorie, og arrangerer møter og turer med historisk tema.

Esther Marie Lier

Esther Marie Lier
Esther Marie Lier: Leder av Ullern frivillighetssentral har vist en utrettelig innsats for å skaffe midler og besøksvenner til “Besøkstjenesten i Ullern”. Dette er et felles prosjekt i bydelen mellom Skøyen og Ullern menigheter, seniorsentrene og Frivillighetssentralen. De har oppnådd veldig gode resultater. Gjennom besøkstjenesten kan eldre som opplever ensomhet få besøk eller komme ut sammen med andre. Det lyser opp hverdagen.Margrethe Geelmuyden

Margrethe Geelmuyden
Margrethe Geelmuyden: Den mangeårige leder av Aksjon Vern Husebyskogen måtte i fjor se at aksjonen ikke fikk gehør i Høyesterett. Selv om ambassaden skal bygges, er ikke kampen over. Geelmuyden vil med argusøyne følge med på at løftene om erstatningsarealer blir overholdt. Etter å ha ledet “Nettverk for grønne lunger” debuterer hun nå som barnebokforfatter med livet og miljøet i havet som tema.
Per Øyvind Hansen

Per Øyvind Hansen
Per Øyvind Hansen: Lederen av Bestum Vel har bevaring av Vækerøstuene som sin hjertesak og har store planer om å skape et kultursenter i rundt de gamle stuene fra 1700-tallet. Bevaring av stuene er en stadig kamp mot tiden og om midler. Kampen har gitt resultater og flere av husene blir styrket i samarbeid med blant annet Byantikvaren. Hansen fikk for øvrig Bydel Ullerns kulturpris for 2009.
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere