RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets navn 2009

Klikk av ved siden av den kandidaten du mener er Årets navn. Husk å fyll ut ditt eget navn, adresse og telefonnummer nederst. NB! Du kan bare stemme én gang!

Knut A. Sørensen

Knut A. Sørensen
Knut A. Sørensen, Blindern, Ullevål: Sørensen er tidligere leder av Blindern Vel, og ble engasjere på grunn av trafikkforholdene i Sognsveien og John Colletts plass da barna begynte på Ullevål skole. Har siden jobbet videre med saken. Strekningen er en av bydelens mest ulykkesutsatte. NABs lesere kåret John Colletts plass til bydelens farligste kryss i april 2009. Det mangeårige arbeidet har dessuten ført til at bystyret nå har vedtatt en reguleringsplan for krysset, og det er øremerket flere millioner til trafikksikkerhetstiltak.
Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Hildegun Fagerås

Hildegun Fagerås
Hildegun Fagerås, Disen/Grefsen: Fagerås har et stort hjerte for Oslos narkomane. For fire år siden startet hun å bake boller som hun delte ut til dem hun traff på gata. Årlig baker hun tusenvis av boller, og de siste tre årene har hun også samlet inn klær som hun deler ut om vinteren. Hun har tidligere samarbeidet med Frivilligsentralen Grefsen/Kjelsås, og distribuerer nå innsamlet tøy gjennom Kirkens Bymisjons Lønn som fortjent. Fagerås har også vært frivillig støttekontakt. Foto: Ingvild Liadal

Ivar Bakke

Ivar Bakke
Ivar Bakke, Maridalen: Bakke er en institusjon i Maridalen, på Skjerven gård. I mange år har han tatt imot ungdomsskoleelever med atferdsproblemer, og autister på rideopplæring. Bakke selv tar oppdrag med hesten både som julenisse, kanefart- og ølkjører i gammel stil. Han leder også Team Skjerven, med rideopplæring og dressur av dølehester. Fot tredje året på rad gikk Kjelsås-jenta Gina Sylling i Team Skjerven til topps i juniorklassen i NM for dølehest i 2009.
Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Marianne Skui

Marianne Skui
Marianne Skui, Nordberg, Tåsen: Skui er engasjert i musikk- og kulturlivet i bydelen. Hun har hatt musikkgrupper for barn i forskjellige alderstrinn i mange år og leder også kor for voksne som heter «Korpikene». Hun er initiativtaker og primus motor for den årlige Barnekulturdagen i Nordberg kirke, med sirkus, barnekor, kreativt verksted, trommekonserter og koropptredener. Skui var med på å starte «Kvinnerom», et nettverk blant kvinner i bydelen, med kreative kvelder og 8. mars-arrangement. Korpikene pleier også å delta på «Elvelangs». Foto: Kristin Tufte Haga

Ivar Christiansen

Ivar Christiansen
Ivar Christiansen, Grefsen/Kjelsås: Christiansen har vært aktiv i lokalpolitikken i over 30 år, det hele startet med et fortau på døtrenes skolevei. Har vært BU-medlem i flere perioder siden 1970-tallet og leder av bydelsutvalget Grefsen-Kjelsås på 1990-tallet. Sitter i bydelsutvalget og leder miljø-, plan og samferdselskomiteen. Christiansen har også sittet i bystyret. I tillegg engasjerer han seg i kulturlivet, og har vært med i Maridalsspillet i mange år. De siste årene som styremedlem, informasjonsansvarlig og skuespiller.
Foto: Kristin Tufte Haga

Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere