Årets navn 2010 - Nå kan du stemme!

Hvem blir Årets navn 2010 i Bydel Forgner/St. Hanshaugen? Kandidatene er Skattkammeret, Linn Andrea Fuglseth, Democratic Voice of Burma eller Åge Damsgaard

Hvem blir Årets navn 2010 i Bydel Forgner/St. Hanshaugen? Kandidatene er Skattkammeret, Linn Andrea Fuglseth, Democratic Voice of Burma eller Åge Damsgaard

Musikk, idrett, giverglede og fredsarbeid preger årets nominerte. Stem på din favoritt nå!

FROGNER/ST. HANSHAUGEN: Tradisjon tro kårer Lokalavisens lesere også i år en person som fortjener heder og ære samt penger å donere bort til et selvvalgt veledig formål. Våre lesere har nominert fire kandidater som du kan stemme på.

Vinneren velger selv hvilket veledig formål de vil gi 10 00 kroner til, og denne gangen er det Aker Brygges butikker og serveringssteder som sponser med kroner. I fjor var det utekontakt i Bydel St. Hanshaugen, Younas Mohammad-Roe, som ble Årets navn. Han valgte å gi bort penger til Oslo krisesenter.

FRISTEN FOR Å STEMME PÅ ÅRETS NAVN ER SØNDAG 30. JANUAR..

Du kan bare avgi stemme én gang. For å sjekke at dette går riktig for seg, ber vi deg skrive ditt navn, adresse og telefonnummer. (Dette vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.)

Her er kandidatene:


Skattkammeret Skattkammeret, gratis sports og utlåssentral for barn og ungdommer i regi av St. Hanshaugen Frivilligsentral. Med lokaler på selveste Bislett stadion ble Skattkammeret til i sommer. Les mer om det givervennlige ekteparet Unni Hollekim og Arne Jensen som ga bort bryllupspresangen til et veledig formål, og som dermed ga opphavet til den populære sentralen. Skattkammeret drives av frivillige, og ambassadører for utlånssentralen er fotballspiller Stig Inge Bjørnebye og skiløper Øystein Pettersen.

Linn Andrea Fuglseth Linn Andrea Fuglseth, dirigent i Bolteløkka jentekor i over syv år. Dirigenten har stimulert til sangglede og for litt siden også platekontrakt for det tradisjonsrike koret som består av 70 sangglade jenter. Folkesang og Bånsull fra Bislett er noe av det folket kan få med seg på plata «Mine Visur». Dirigenten og den profesjonelle sangerinnen kjent fra Trio Mediæval er godt likt, initiativrik og jobber sårt og kjært med å gi barn musikk og sangglede. Les mer om om Bolteløkka jentekor her.


Democratic Voice of Burma Democratic Voice of Burma, radio og TV-stasjon med hovedsete i Wessels gt. 4 på St. Hanshaugen. I over 10 år har den stadig voksende nyhetsleverandøren jobbet på spreng fra disse lokalene, og selv om de ikke vant Nobels fredspris er de med respekt å dømme kandidat til Årets navn. – Det viktigste er at journalister, teknikere og alle som jobber for oss i Thailand og Burma (landet er blitt omdøpt av militærjuntaen til Myanmar) får muligheter til å fortsette å rapportere for oss, sa Aye Chan Naing til Lokalavisen da han fikk høre at DVB var nominert til Nobels fredspris.


Åge Damsgaard Åge Damsgaard, trener og styreleder i Bislet Basket er ildsjel og pådriver for oppbyggingen av idrettslaget som rekrutter barn og unge i Frogner og St.Hanhaugen. I tillegg til å være primus motor i opprettelsen av Bislet Basket har han engasjert seg i opprettelsen av flere basketballbaner og steder for fysisk utfoldelse i bydelen.

Stadig flere skoler har basketballkurs i sin skolefritidsordning, takket være treneren som også er svært opptatt av å ha miljø på dagsorden. Alle oppfordres til å ta kollektive transportmidler til så mange treninger og kamper som mulig - når sykkel- og gangavstand blir for lang. Et godt sosialt miljø med spilleglede i fokus pregerdenne kandidatens ønsker.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag