Årets navn St. Hanshaugen

 

 

Bli med og stem på årets navn

I aller siste utgave i 2008 presenterte Lokalavisen kåringen av årets navn. Årets navn skal være en person eller organisasjon som har bidratt positivt i nærmiljøet, og som har gjort seg vel fortjent til heder og ære. I Bydel St. Hanshaugen er disse kandidatene blitt foreslått av Lokalavisens lesere:Atle Borgeteien og Lars Tefre Baade

Atle Borgeteien og Lars Tefre Baade
Atle Borgeteien og Lars Tefre Baade er arrangørene bak musikk og filmfestivalen som går av stabelen hver høst på St. Hanshaugen, nemlig Kongene på Haugen festivalen. Gutta har med dugnadsånd og en hærskare av frivillige gitt gratis musikk og film til folket i fire år. Kongene på Haugen kan med rette sies å være den hyggeligste festivalen i bydelen.

Emina Simic

Emina Simic
Emina Simic, fritidsklubbleder på Hammersborg fritidsklubb. Utmerker seg som en kjent person for brukerne av byens aller eldste fritidsklubb og drivkraft for ungdommene som bruker klubben.

Torill Eik

Torill Eik
Torill Eik, daglig leder og ildsjel på Vestre Aker eldresenter. Eik har jobbet på senteret i årevis, og har også vært eneste ansatte de siste årene. Hun har måttet streve med dårlig økonomi og få ansatte, men har likevel klart å jobbe videre på ett av totalt to av bydelens eldresentere. I år fikk Vestre Aker eldresenter bevilget mer penger enn først foreslått i budsjettet, og unngikk dermed å legge ned driften grunnet dårlig økonomiske vilkår.

Olav Aamodt

Olav Aamodt
Olav Aamodt, operaentusiast og driver av operakveldene på Underwaterpub i Dalsbergstien på St. Hanshaugen. Mannen har som mål å gi opera til folket i en rolig og avslappet pubatmosfære. Tirsdag- og torsdagskvelder er blitt en institusjon for mange, hvor levende opera og musikk kan nytes sammen.
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.