*Nettavisen* Nyheter.

Årets Russe(r)buss

DittOslos lesere har talt. Årets russebuss heter Mother Russia 2011!

OSLO: Engasjementet har ikke uventet vært stor rundt årets kåring av byens feteste buss. I flere år på rad har Lokalavisene i Oslo og dittOslo.no kåret lesernes favoritt blant byens mange doninger. I år er det altså jentebussen Mother Russia som stikker av med den gjeve tittelen.

Del på Facebook

– Tuller du?

Ingvild Felicia Nyquist tror nesten ikke sine hardt prøvede russeører når dittOslo.no slår på tråden og deler den hyggelige nyheten.

– Yes! Så utrolig kult. Tusen, tusen takk, sier hun, og avtaler å møte oss ved byens desidert kuleste buss.

De 24 jentene som er med på bussen kommer fra flere skoler i Oslo. Både Nissen, Persbråten, Fagerborg, Ullern og Grefsen er representert.

– Vi brukte en stund på å finne ut hvilket konsept vi skulle gå for. Men da ideen om Russland dukket opp var alle jentene med, forteller Nikoline Eide Torlei.

De festglade gymnasiastene har kjørt hardt løp de siste ukene, med tur til Stavanger, Tryvann og de stedene som ellers hører feiringen av 12 års skolegang til.

LES OGSÅ: Ditt Oslo kårer årets russebuss

«Vanlig budsjett»

De innrømmer at det har gått med noen kroner, men det meste av jobben har de gjort selv.

– Vi har selvsagt fått en del hjelp av masse snile og flinke mennesker, men brorparten har vi stått for selv. Vi har vel spytta inn ca 25.000 kroner hver. Det er mye penger, men sammenlignet med mange andre er det småpenger, mener Julie Dyvek Haakenstad.

I kveld skal russejentene feire litt ekstra.

– Det at fredag den 13 betyr ulykke er jo bare tull. Bare se på denne her, smiler Mari Andbo Sandvik, og smiler bredt mot flasken med ekte Champagne bussen fikk tildelt av dittOslo.no

Lokalavisene Oslo gratulerer på det varmeste, og ønsker Mother Russia en aldeles nydelig russefeiring frem mot avslutningen 17. mai.

Se tidligere vinnerbusser:
2010: Sukkersøt vinner av «Årets Russebuss»!
2009: Divali vinner av «Årets russebuss»
2008: InSame vinner av «Årets russebuss»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag