RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets unge trener


ÅRETS UNGE TRENER: Per Inge Jacobsen ble svært overrasket og glad da hans navn ble lest opp som årets unge trener under Norsk Fotballtrenerforening årlige avslutning.Arkivfoto
ÅRETS UNGE TRENER: Per Inge Jacobsen ble svært overrasket og glad da hans navn ble lest opp som årets unge trener under Norsk Fotballtrenerforening årlige avslutning.Arkivfoto
Nordstrands A-lagstrener og sportssjef, Per Inge Jacobsen (33), ble kåret til årets unge trener 2014 av sine trenerkollegaer.

NORDSTRAND: Per Inge Jacobsen har vært hovedtrener for Nordstrand i to år, og denne sesongen ble kronet med opprykk til 3. divisjon.
Hovedpersonen selv visste ingenting da han var en av mange gjester under den årlige fotballsamlingen til Norsk Fotballtrenerforening .


– Det var veldig spesielt. Jeg sitter i en sal med 1000 personer og visste ingenting. Men jeg forsto mer og mer jo lenger de kom ut i begrunnelsen, sier Per Inge Jacobsen.

Ekstra spesielt

Treneren setter utmerkelsen veldig høyt.

– Det er gøy å bli kåret av sine egne. Dette er fagfolket i norsk fotball, sier han.

I vurdering av Per Inge som Årets unge trener er det fremhevet og vektlagt at det er spennende og bra å se at en ung trener:
– først bruker tid og utvikler seg i en stor klubb
– tar veien og står på egne «bein» i annen klubb
– bruker sin erfaring til det beste for spillere, klubben og norsk fotball – og lykkes!» .

Det er nettopp dette Jacobsen kan slå i bordet med etter at han kom fra jobben i Vålerenga for to år siden.

– Jeg føler jeg har utviklet meg bra. Klubben har utviklet seg og vi skal få et bra lag på sikt, sier Jacobsen, som førte laget til opprykk og seier i OBOS-cup.

«Prisen «Årets unge trener» tildeles enkeltpersoner som på en meget fortjenestefull måte gjennom sitt trenervirke har bidratt til å utvikle lag og enkeltspillere innenfor området spillerutvikling og norsk breddefotball.

Les også: – Det kan jo gå av en cupbombe

Satser på egne produkt

Nordstrand har som mål å holde seg i 3. divisjon neste år, og for å få til det så skal de satse på egenproduserte spillere.

Les også: Thomas Holm til Nordstrand

– Vi skal prøve å ta 30 poeng så fort som overhodet mulig, så får vi heller justere målene våre om vi starter sesongen bra, sier Jacobsen.

Klubben jobber også med å få juniorlaget til Interkrets, mens G16-laget skal spille i den øverste divisjonen allerede neste sesong.

– Vi har stort sett egne produkt i stallen, og det er to spillere fra G16 som allerede har etablert seg på A-laget. Markus Woldsund har gjort det veldig bra på topp, mens keeper Gustav Österström har blitt mer eller mindre fast, sier treneren.

Les også: Kreftsyk trener ledet laget til historiske triumfer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere