*Nettavisen* Nyheter.

Årets valg

nn Tidens første valg av Årets navn i regi av Lokalavisen Groruddalen er nå avgjort. Vi har fått en verdig vinner, Ap-politiker Jan Bøhler. Lesere har sagt sitt om engasjementet til Bøhler og belønnet det med tittelen Årets navn. Bøhler vant i en meget tett konkurranse. I forkanten av denne konkurransen dukket det opp mange navn. Til slutt ble navnelisten krympet ned til de fire finalistene.
nn Lokalavisen Groruddalen ble meget positivt overrasket etter hvor mye engasjementet en slik konkurranse vekket i nedslagsfeltet vårt. Det strømmet inn nominasjoner på potensielle kandidater, noe som viser at det er veldig mange som jobber for å bidra til nærmiljøet sitt på en positiv måte. Personer som det ble stemt på var både de som setter preg på hele Groruddalen, men også de hvis virke setter preg på små miljøer. Groruddalen er tydeligvis full av ildsjeler som jobber for å gi et løft til sitt område.
nn Vi opplevde avstemningen som en meget hyggelig erfaring. Det skal ikke feies under teppet at vi var meget spente i forkant. Siden dette er første kåring som Lokalavisen arrangerte, ble det knyttet noe usikkerhet om hvor mange av våre lesere kommer til engasjere seg i saken. Det viste seg å være en ubegrunnet bekymring. Fra første dag begynte det å komme stemmer via vanlig post, e-post, sms. En dag kom det inn over hundre stemmer, og dette oppleves som en gledens dag for oss som jobber med avisen. Ikke nok med det fikk vi veldig mange positive tilbakemeldinger fra våre lesere. Dette gir oss yterligere motivasjon i det arbeidet som vi gjør.
nn Valget av Årets navn i Groruddalen 2006 er bak oss. Vi kan med glede se fram til neste avstemmning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag