*Nettavisen* Nyheter.

Armin Sistek kan bli Lyns nye superspiss

Armin Sistek kan bli Lyn-spiller.

Scoret 15 mål for Asker i fjor.

OSLO: Lyn er for tiden på spissjakt, og Asker-spiller Armin Sistek er på prøvespill hos Oslo-klubben.

Lørdag ettermiddag spilte han treningskamp for Lyn mot Kvik Halden.

Ikke ferdig forhandlet

Denne uken har spissen, som fikk 15 nettkjenninger for Asker i fjor, vært på Lyns treningsfelt på Kringsjå.

– Vi er i forhandlinger med spilleren, men er ikke ferdig med de forhandlingene, forteller Magnus Watne, daglig leder for Lyn Toppfotball.

LES OGSÅ: Lyn skal spille på Bislett i år

Men en ting er sikkert, og det er at Lyn er veldig interessert i Sistek, som blant annet har spilt for Odd Grenland, og i 1. divisjon for Strømmen i 2012.

Trenger midler

Som kjent er ikke klubbkassa til Lyn riktig så stor som den brukte å være, og klubben har vært helt avhengig av supporterne for å kunne signere spillere.

– Nå har vi tilbudt kontrakt til alle spillerne som er på laget, og ser at det er en mulighet for å kunne signere noen forsterkninger, sier Watne.

For å kunne signere Sistek er klubben avhengig av at flere knytter seg til det økonomiske initativet fra Bastionen og Olja Lyn, som går ut på at privatpersoner eller bedrifter forplikter seg til å gi et månedlig beløp til klubben som skal dekke spillerlønninger.

– Sånn som det er nå trenger vi nok 20-30 nye bidragsytere for å kunne signere Sistek, alt etter som hvor mye hver enkelt bidragsyter gir, sier den daglige lederen.

I snitt gir Lyns bidragsytere 500 kroner i måneden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag