Gå til sidens hovedinnhold

Arnhild og NIF til topps

Arnhild Holmlimo (24) var nådeløs mot game lagvenninner i Bækkelaget, og scoret syv mål etter pause da Nordstrand slo erkerivalen 32-28 i finalen i Vestfjorden Cup.

Hurum: Det er alltid delig å slå gamleklubben, og det er jo med på å understreke at jeg gjorde et riktig valgt, sier Arnhild.

24-åringen har forstuet tommelen, så derfor spilte hun bare i forsvar før pause. BSK ledet ved halvtid, men Arnhild ville på banen å bidra.

Jeg var ganske gira på å spille angrep etter pause, for jeg orket ikke å sitte å se på at vi tapte for BSK. Da ville jeg være med å dele skylden med de andre, sier Arnhild.

Men med sine syv scoringer etter pause bidro Arnhild til at NIF snudde kampen.

Vi bestemte oss for å tråkke til med en gang, og da hektet vi dem av ganske fort, sier 24-åringen.

Super keeper

Arnhild er ikke i tvil om hvem som skal ha æren for at NIF i det hele tatt kom til finalen. Keeper Jeanette Engebretsen var knallbra gjennom hele turneringen.

Hun har vært helt "sykt" god i målet, og vi kan takke henne for at vi kom til finalen, sier Arnhild.

For selv om NIF til slutt vant Vestfjorden Cup i Sætrehallen på Hurum, så var det mye rusk i maskineriet underveis.

Ujevnt

I den første kampen mot Fjellhammer vant NIF 25-20, men trener Marinko Kurtovic var ikke imponert.

Det er den dårligste håndballkampen jeg har sett på evigheter, og fortsetter vi å spille sånn kan vi bare si farvel til ligaen, seir Kurtovic.

Enda verre ble det i den andre kampen mot nyopprykkede Storhamar. Der tapte NIF til slutt med hele 25-32. I de to neste kampene i gruppespillet ble det seier 30-19 og 30-23 mot førstedivisjonslagene Stavanger og Bjørnar.

Vi var ganske labre i de fire første kampene. Det var mye som ikke klaffet, sier Arnhild.

I semifinalen mot Byåsen skjerpet NIF seg. Selv om trønderne kom uten Marit Malm Frafjord og Gøril Snorroeggen, så hadde de et bra mannskap med seg. NIF vant til slutt 27-24 etter ekstraomganger.

Jeg tror nok Byåsen hadde kalkulert med å slå oss, men det var utrolig gøy at vi klarte å holde unna selv om det ble ekstraomganger, sier Arnhild Holmlimo.

PS! Skåret i gleden for NIF var det at Kine Kristiansen brakk et bein i hånden da Fjellhammers Mari Carstens taklet henne opp på tribunen i den første kampen mot Fjellhammer.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter