*Nettavisen* Nyheter.

Arnhild scoret 15

Liten tvil om hvem som var den store helten da BSK slet seg til 29-26 seier borte mot nestjumbo Fjellhammer. Arnhild Holmlimo scoret 15 av målene.

Lørenskog: Utrolig moro å vinne denne kampen, og det er helt sjukt at vi klarte å hente dem inn etter pause, sier 23-åringen.

Trønderen, som kom fra Levanger for et par sesonger siden har, neppe spilt bedre håndball enn hun gjør nå om dagen. Hun var knallgod mot Stabæk sist, og helt fantastisk mot Fjellhammer onsdag.

Det ser ut som det løsner litt. Jeg har fått trygghet og selvtillit, og da går det veien, sier Arnhild.

Men bortsett fra Arnhild og Cecilie Marthinsen var det mye rusk i BSK, og laget lignet ikke på stort mer enn et bånnlag i store deler av matchen. Mulig at Fjellhammer hadde en veldig god dag, men vi hadde ventet oss mer av de gule og blå.

For da BSK lå under 17-22 midtveis i andre omgang, så det stygt ut. Heldigvis var Arnhild i slag, og ordnet opphentingen nesten på egenhånd.

Vi kjemper dem i senk. Og det er lett å være god på et lag når motstanderen er så sliten, sier Arnhild.

Satte alt

Arnhild prikket den ene scoringen etter den andre, og satte både straffekast og langskudd oppe i vinkelen.

Jeg husket fra den første kampen mot Fjellhammer at keeperne likte å få skuddene ned. Derfor bestemte jeg meg for å kline ballen opp i nett-taket, sier Arnhild.

Fortsetter trønderen i denne stimen så bør hun får sjansen til å vise seg frem for landslagssjefen.

Jeg er klar, bare be Marit ringe meg, ler Arnhild.

God moral

Trener Frode Scheie var fornøyd med laget sitt, men synes som vanlig at jentene hans fikk alt for dårlig betalt av dommerne.

Jeg er stolt av jentene, og moralen i laget er strålende, sier Scheie.

Den østerrikske landslagsspilleren, Marina Budesevic, har forlatt BSK. Hun spiller nå for Århus i Danmark. Gledelig er det imidlertid at Mette Ruud-Johansen er på vei tilbake. Hun spiller rekruttkamp denne uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.