RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arnold Schwarzenegger hyller Østensjøveien


Mektig imponert: Eksguvernør og honorær formann i Sustania 100, Arnold Schwarzenegger, skryter av NCCs bygg i Østensjøveien
Mektig imponert: Eksguvernør og honorær formann i Sustania 100, Arnold Schwarzenegger, skryter av NCCs bygg i Østensjøveien Foto: Foto: Wikipedia Commons
NCC satset miljøvennlig da nytt hovedkontor skulle bygges. Nå roses bygget opp i skyene av eks-guvernør og miljø-Terminator Arnold Schwartzenegger.

BRYN: – Dette er gledelig og inspirerende, og viser med all mulig tydelighet at vårt oppdrag er mulig.Ordene fra tidligere California-guvernør og filmskuespiller Arnold Schwarzenegger er en sterk melding til NCC. Miljøorganisasjonen Sustania 100, som Schwartzenegger er styreleder for, har kåret bygget i Østensjøveien til et av verdens hundre beste blant bærekraftige løsninger.

Passivt hus – aktivt miljø

Bygg- og eiendomsutviklingsselskapet har satset stort på å bygge miljøvennlig.

Hovedkontoret bygges etter passivhusstandard, med miljøvennlige byggematerialer og god tilgjengelighet for sykler og kollektivtransport.

Stolt over nominasjon

– Vi er veldig stolte over å nomineres av en prestisjetung organiasjon som Sustania. Utmerkelsen er med på å understreke NCCs fokus på utvikling av bærekraftige løsninger for fremtiden, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør for NCC i en pressemelding.

FLERE NYHETER:

Finsk journalist «intervjuet» Anders Behring Breivik

Trekkspiller med begrenset repertoar plaget naboene

Denne nasjonaldagsfeiringen fikk nei

Her hjalp det ikke med firehjulstrekk

SKJERIOSLO: VINN PASS TIL ØYAFESTIVALEN

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere