*Nettavisen* Nyheter.

Arrangementet gikk på skinner for BSK-gjengen

Rennleder Øystein Sundelin og hans stab hadde full kontroll under avviklingen av årets kretsmesterskap.

Rennleder Øystein Sundelin konstaterer at årets kretsmesterskap gikk problemfritt for seg.

HOLMENKOLLEN: Dette har gått helt glimrende, fastslår Sundelin.

Med en enorm deltakerliste hadde arrangørstaben i skigruppa til Bækkelaget en formidabel oppgave, men arrangørene klarte jobben med bravur.

Denne gjengen begynner å bli ganske erfarne på arrangementsbiten. Det er mange av de samme som er med hvert år, forklarer Sundelin.

Rutinerte med KM

Også i 2005 arrangerte BSK kretsmesterskapet i langrenn for Oslo. Denne gangen var det enda flere startende enn sist.

Vi hadde nesten 1500 starter på to dager. Det er veldig positivt at rekrutteringen til sporten er så bra, sier Sundelin.

At BSK arrangerer kretsmesterskap er nesten blitt en tradisjon.

Vi har det omtrent hver tredje år. I tillegg er som kjent BSK-sprinten et fast arrangement, sier Sundelin.

Lange netter

Selv om arrangementet gikk på skinner i helgen, kunne likevel ting vært enklere. Snøen har ikke akkurat lavet ned over hovedstaden i vinter, så det måtte jobbes mange timer ekstra for at løypene skulle være best mulig til helgens renn.

Det er mange som har jobbet nesten til midnatt med å gjøre løypene best mulig, forteller Sundelin.

Rennlederen innrømmer at han gjerne skulle sett at de hadde klart å lage en sløyfe på fem kilometer til løperne, men med tanke på snømangelen var det likevel ingen som kunne klage over at lengden på løypa ble 2,2 kilometer lang.

Søndag hadde i tillegg arrangørene i BSK celebert besøk i Kollen-anlegget. Ordfører Fabian Stang hadde tatt turen innom kretsmesterskapet, og delte blant annet ut premier til stolte langrennsløpere.

Ellers gleder Øystein Sundelin ser over de mange positive tilbakemeldingene klubben har fått etter deres innsats som arrangør.

Vi har fått høre av mange at vi har gjort det bra. Det kom heller ikke inn noen protester, så da er alt bare fryd og gammen. Selv har jeg hatt god tid til å sole meg i helgen, gliser Øystein Sundelin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag