Gå til sidens hovedinnhold

Årsmøte i Groruddalen Senterparti

Rommen: Groruddalen Senterparti avholdt årsmøte på Bånkall gård 11. januar. På tross av snøføyka var møtet godt besøkt, og det var ivrig debatt rundt bordet foran peisen i bryggerhuset.
De frammøtte fikk høre litt om gårdens historie og om venneforeningens arbeid, før selve årsmøtet tok for seg lokallagets arbeid i fjor og planene for valgåret. Oslo Senterparti har et klart mål om å etablere seg i bystyret igjen, tolv år etter Arne Haukviks siste periode. Her skal også Groruddalen Senterparti gjøre en innsats. Dessuten er det for første gang direktevalg i alle bydeler i år, og arbeidet med å stille bydelslister er i full gang.
Tre groruddalssaker ble vedtatt oversendt til Oslo Senterpartis årsmøte. Temaene var trafikkaoset på Alna, badeanlegg på Rommen og nytt kulturhus i Groruddalen.
Lokallagets leder gjennom flere år, Inger Johanne Nordås, ønsket ikke gjenvalg som leder. Som ny leder ble Aksel Torsnes Mehlum valgt. Styret består ellers av Dori Edvardsen, Inger Johanne Nordås, Jorun Mai Nyfløt og Norvald Lyngstadaas.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot