RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årsmøte for Frognerparkens venner

Tirsdag avholder Frognerparkens venner det årlige årsmøtet i Vigelandsmuseet, og ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen.

Frognerparken: - På selve årsmøtet skal det velges nytt styremedlem og regnskapene for 2005 skal godkjennes, forteller styreleder i Frognerparkens Venner, Ole Christian Gulli.
I tillegg vil styremedlem Terje Wuggo Nielsen orientere om planene for Frogner Stadion og Monolitten besøkssenter, i forkant av de tidligere nevnte postene.
- Når det gjelder besøkssenteret så har vi vel følt at vi lenge har stått i stampe, forteller Gulli.
Han tenker på at senterets plassering har vært mye diskutert og at da de endelig fant en lokasjon som passet for Frognerparkens Venner og personen som skulle drive senteret, så ble det ikke godkjent av byantikvaren.
- Men dette skal vi få løst, legger Gulli til.
Det skal også settes søkelys på Frogner stadion og fremdrift.
- Vi fikk jo bevilget en million kroner fra bydelen til å videreutvikle idrettsanlegget, og på årsmøtet vil det også bli vist en modell av hvordan det kommer til å se ut, når det er ferdig, forteller Gulli.
Møtet er åpent for alle medlemmer av Frognerparkens Venner, og avholdes på Vigelandsmuseet tirsdag 25.april, kl.18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere