RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årvoll Fotball Elite

Årets spillerstall: Stephen Holmen-Jensen, Moa Mariyathas, Fredrik A. Gromsrud, Ivar André Anderssen, Steve Dimovski, Andreas Amlie, Sezan Ismailovski, Ali Reza Motlagh, Amund Kristiansen, Kim Daniel Rønsen, Tommy Johansen, Lars K. Hansen, Simen Sæterdal, Henning Fladland, Oliver Dimovski, Stian Glendrange, Olav Bang Imsgard, Mikhail Lilleøren, Jens Thorstensen, Morten vd Burgt, Jimmy Marring, Øyvind Glendrange, Rune Kandal, Homayon Hamzeloee, Erlend Wessel Carlsen.

Lagleder: Jan Petter Glendrange
Trener: Amund Kristiansen

Plassering i fjor: Nummer to i tredje divisjon avdeling to.

Målsetning i år: Vi er tippet som nummer seks i Dagbladet, og det er et greit utgangspunkt. Men vår målsetning er å kjempe helt i toppen som i fjor.

NB! I et innlegg på Dagbladets fotball-blogg ble vi karakterisert som en seriøs klubb med god fotballkultur. Vi er en gjeng med solid forankring i miljøet på Årvoll som er stolte over å spillei Årvolls vakre røde og blå drakt. Vi er et lag som vektlegger teknisk og rask angrepsfotball. De som vil se Flo-pasninger bør holde seg unna våre kamper. Tidligere har Årvoll hatt en "underholdningsgaranti" på hjemmekampene sine, dvs at publikum fikk inngangspengene tilbake dersom det ikke ble scoret mål. Vi burde faktisk innføre det igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere