RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årvoll-gutt stanset VIF


André Hansen (21) fra Årvoll leverte en god kamp da Odd Grenland slo Vålerenga på Ullevaal stadion onsdag kveld.
André Hansen (21) fra Årvoll leverte en god kamp da Odd Grenland slo Vålerenga på Ullevaal stadion onsdag kveld. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen
Vålerenga var klart best på Ullevaal stadion, men Odd Grenland hadde sisteskansen André Hansen (21) fra Årvoll.

ULLEVÅL: – Fantastisk deilig å lykkes på bortebane mot VIF, sier Odd-keeperen etter den overraskende 1-0-seieren onsdag kveld.

Del på Facebook

Vålerenga skapte ikke mye i det nitriste Tippeliga-oppgjøret, men Årvoll-gutten stoppet det som kom.

– Det er alltid deilig å holde målet rent, men dette var først og fremst en lagseier. Gutta kjempet godt, og jeg inntok dirigentrollen, sier André Hansen.

– Spesiell kamp

Allerede etter to minutters spill fikk Vålerenga-spissen Veigar Páll Gunnarsson en alle tiders mulighet til å sende vertene i ledelsen, men en klasseredning av Odd-keeperen forhindret scoring.

– Hadde VIF tatt ledelsen der, kunne ting blitt veldig annerledes. Den redningen er jeg fornøyd med, smiler André, som signerte for Skien-klubben i fjor sommer etter to år på benken i Lillestrøm.

Årvoll-gutten har spilt samtlige kamper (22) for Odd Grenland denne sesongen, men onsdagens kamp på landslagsarenaen ble litt ekstra spesiell for stortalentet.

– Dette var første gang jeg spilte i 90 minutter på Ullevaal. Gøy å debutere med å stoppe et VIF-lag i form, gliser André, som startet fotballkarrieren i Årvoll og Bjerkealliansen.

Selvmål av dos Santos

Vålerenga hadde før oppgjøret mot gjestene fra Skien ikke tapt på fem kamper (tre seirer, to uavgjorte), men onsdag kveld landet Martin Andresens menn med et brak på Ullevaal-matta.

– Vi skal slå Odd Grenland på hjemmebane, men da må vi spille opp mot vårt beste.

– I dag (onsdag) tapte vi 90 prosent av duellene i 1-mot-1. Vi hadde masse spill, men skaper ikke sjanser, sier VIF-treneren.

Odd Grenland hadde ikke ett skudd innenfor stegene i løpet av 90 minutter, men de fikk hjelp av Vålerenga-backen Freddy dos Santos.

20 minutter før slutt satte veteranen en corner i eget mål.

– Jeg har blitt så gammel at jeg ikke rakk å reagere, sa dos Santos etter 0-1-tapet på Ullevaal stadion.

Etter 22 serierunder ligger Vålerenga på 8. plass på tabellen med med 32 poeng.

André Hansens Odd Grenland ligger på 10. med 29 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere