RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årvolls årvisse kunst-bonanza


FRA FJORÅRETS UTSTILLING: Kunstneren Wanda Hareim her sammen med Lions Årvolls president, Melchior Joranger under jubileumsutstillingen i fjor. Da åpnet de dørene for alle kunstinteresserte for 30. gang.
FRA FJORÅRETS UTSTILLING: Kunstneren Wanda Hareim her sammen med Lions Årvolls president, Melchior Joranger under jubileumsutstillingen i fjor. Da åpnet de dørene for alle kunstinteresserte for 30. gang. Foto: Arkivfoto: Jacob Kirkevaag.
Utstillingen har blitt en tradisjon og et populært innslag i lokalmiljøet, og ikke minst satt pris på av kunstnerne som stiller ut.

ÅRVOLL: Også årets utstillingen er en stormønstring av bildekunst og kunsthåndverk for salg.

Del på Facebook

– Dette er den største inntektsbringende aktiviteten i Årvoll Lions. Det meste av omsetningen tilfaller kunstnerne, men en god slump penger går i arrangørens kasse og viderefordeles til humanitære formål, i første rekke i lokalmiljøet, sier pressekontakt Melchior Joranger.

Favner vidt

Utstillingen byr på et bredt spekter av kunstnere. I år deltar mer enn 60 kunstnere. Både kjente og ukjente.

Av de mest kjente er Reidar Aulie, Helge Bøe, Brita Dagestad, Ferdinand Finne, Reidar Fritzvold, Gro Fraas, Gino Scarpa og Thorstein Rittun.

– Her skal det være mulig å finne kunst som mange vil glede seg over. Vi synes det er hyggelig at også ungdommen kommer til oss for å kjøpe kunst, forteller Melchior Joranger og legger til:

– De eldre har ofte huset fullt. Men smaken og interessen utvikler seg med årene, så vi kan være stadig på jakt.

Årets kunstner er Jorunn Sundt.

Og arrangementet finner sted på Årvoll skole 15. og 16. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere