RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årvolls ukjente rapstjerne


Hyggelig og innimellom rent ut vakker med halvgamle svisker i ny innpakning.$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$
Hyggelig og innimellom rent ut vakker med halvgamle svisker i ny innpakning.$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$
Lettere tilbakelent, barskt innpakket og godt kamuflert bak solbrillene sto hun fram i rampelyset. Tok steget fra det ukjente mørke til lysende suksess!

ÅRVOLL: Rapstjernen Michel Martelly vant presidentvalget i Haiti. Nå velges det riktignok ingen president i Bydel Bjerke, men om Årvoll Sangensemble stiller til høstens valg, med sin nye stjerne i spissen, blir det i alle fall et skikkelig blanda kor i kommende BU.

FLERE BILDER FRA KONSERTEN

På tokt

Det er ikke første gang Årvoll Sangensemble krysser de musikalske landegrenser. De har dratt over dammen og desslike, men denne gangen holdt de seg, bare nesten, i Skandinavia.

Med tittelen «Fra Abba til Åge og en lille en», ga de et lite forvarsel om hva en kunne vente seg.

Boarding

Den nye kultursalen var for anledningen rigget for korfrelste flypassasjerer. Rikholdig flight menu med alt fra tapas og iskald sprudlende Cava. Crew på både høy og lav hæl som sleit så fælt at de trua med væpna revolusjon.

– Dette er jo første gang etter innvielsen at lokale krefter bruker salen og scenen fult ut. Og det har vært fantastisk respons med tre fulle hus, forteller kveldens dirigent Heidi Tisell.

– Kanskje ikke det helt tradisjonell korrepertoar, men vi er et lite kor som tør velge det vi like å synge, sier en travel korleder Sidsel Maxwell Grasli like før boarding.

Lettere rocka

Med et lettere rocka bandensemble litt bak i kulissene, ble de korhungrige passasjerer servert halvgamle svisker i en ny innpakning. Både musikalsk og ikke minst visuelt.

Morsomt og lekent publikumsfrieri som gikk rett hjem. Og da den ukjente rapstjernen dro en soul og gospelinspirert rap med rene englekoret i bakgrunnen, var til og med Lokalavisens utsendte solgt. Blandakoret ruler!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere