Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Asfalterer på natten

Statens vegvesen har løftet på sløret og fortalt hvor det skal asfalteres i løpet av sommeren. Det må påregnes både nattebråk og stengte veier.
Statens vegvesen har løftet på sløret og fortalt hvor det skal asfalteres i løpet av sommeren. Det må påregnes både nattebråk og stengte veier.
Statens vegvesen har nå sluppet asfaltplanen for statlige veier denne sommern. Fire lokale strekninger skal få nytt dekke.

E6: Det er på Europaveien og tilknyttede kryss som Statens vegvesen spanderer nytt dekke på i løpet av sommeren. På selve E6 skal det asfalteres innover fra Klemetsrud til Ryen og utover fra Ulvensplitten til Røssedal (Skulleruddumpa).

13 kilometer

Hertil skal det arbeides på av- og påkjøringene ved Nordstrandveien/Skulleruddumpa og ved Sandstuveien på rampa mot Ryen.

De to langstrekningene på veien tilsammen (begge retninger) er målt opp til ca. 13 kilometer.

Det er ikke angitt dato for når asfaltarbeidene skal gjennomføres, men sesongen er fra 5. mai til 19. september. Etter planen skal asfaltarbeidene nå begynne vest i byen.

Nattarbeid

Når de store hovedveien asfalteres, gjøres det nattestid. Det betyr at maskinene fyres opp klokken 22.00 og arbeidene holder på til klokken 06.00 slik at ikke morgenrushet hindres.

Med nattarbeid mener Statens vegvesen de hindrer trafikken minst, men beklager samtidig at natteroen kan bli forstyrret. Det er også snakk om å omdirigere trafikken.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!