Gå til sidens hovedinnhold

Au da, Nordstrand

Håndballdamene til Nordstrand gikk på en stjernesmell hjemme mot Tertnes hvor de til slutt tapte hele 19-28.

Nordstrand: - Jeg synes publikum burde få pengene sine tilbake, sier Marinko Kurtovic.

Og det hadde de kanskje fortjent. For stemningen i Nordstrandhallen var bedre enn på lenge, men NIF-spillere lot seg ikke rive med av supporternes liv og røre.

Stemningen var veldig bra, og derfor synes jeg det er beklagelig at vi ikke presterer bedre enn dette her, sier Kurtovic.

Full fart

NIF hang brukbart med før pause, og lå bare under 11-13 etter den første halvtimen.

- Det var en grei omgang, sier Kurtovic.

Men vi så tendenser til hva som var i vente. Tempo var i overkant høyt, og NIFs spillere gjorde veldig mange tekniske feil. Og verre skulle det bli. Andreomgangen er ganske sikkert det dårligste NIF har levert denne sesongen.

Alt gikk i stå for hjemmelaget, og Tertnes løp i fra 11-13 til 11-20 i løpet av omgangens første ti minutter.

Andreomgangen vår er en "katastrofe". Jeg tror vi har nærmere 30 tekniske feil, og så bommer vi veldig mye. Det resulterer i at Tertnes kontrer oss i senk, sier Kurtovic.

Bergenserne ga seg på 28-19, og for NIFs del var det nok like greit. For denne onsdagskvelden er det bare å glemme så fort som mulig.

Stresset

Vi spiller dårlig, kaster bort ballen og går ikke på mål. Derfor taper vi, sier Sara Trier Jacobsen.

Gikk det for fort for dere?

Nei, men vi ble stresset. Vi ga dem "tusenvis" av sjanser, og da løp de oss i senk. Det var ikke noe gøy, sier Sara Trier Jacobsen.

PS! Lyspunktet hos hjemmelaget var Lillan Eeg Kjærnsmo med fem scoringer, og moro var det også at debutanten Jenny Osnes Græsholt (18) scoret i sin første kamp på A-laget.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar