Gå til sidens hovedinnhold

Auditionhjelp å få

Har du søkt musikk, dans eller drama til høsten, men har ikke auditionplanene klare? Fortvil ikke. Andrea Støren (16) vet råd.

Lilleaker: Onsdag 28. mars klokken 16.00 arrangerer hun informasjonsmøte på Stoppestedet for alle som har søkt musikk, dans og dramalinje på videregående denne høsten.
- Jeg fikk ideen fordi jeg selv har søkt dramalinjen på Nissen. Jeg trenger hjelp til å forberede audition, og tenkte at det er det sikkert flere som gjør, sier Andrea.
Hun får nå hjelp fra lokale krefter ved Stoppestedet. Kjetil Askeland er for tiden med i konkurransen på NRK om å ta over programlederjobben til Nicholas Carlie i "Topp 20". Han jobber på Stoppestedet og har sagt ja til å hjelpe de unge kunstnerspirene med ideer og øving til audition.
- Nå skal vi først ha et infomøte for alle som vil. Da kan alle komme med innspill på hvordan vi skal gjøre dette fremover. Jeg ser for meg at vi kommer til å møtes en gang i uken for å øve.
Selv har hun ikke mye erfaring med teater. Litt skolelei og klar for andre utfordringer søker hun dramalinje. Hun har lyst til å fremføre en monolog på audition, men hvilken vet hun ikke enda.
- Jeg har alltid likt å spille teater. Jeg gruer meg egentlig ikke så mye til selve auditionen. Jeg er mye mer nervøs for å ikke komme inn, smiler hun.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene