*Nettavisen* Nyheter.

Audrey Horne varmer opp for AC/DC

Torkjell "Toschie" Rød og Arve "Ice Dale" Isdal lover et energisk Audrey Horne på Valle Hovin 5.mars. FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Audrey Horne varmer opp for et av verdens største og legendariske rockeband AC/DC på et utsolgt Valle Hovin, søndag 30. mai!

VALLE: Audrey Horne slipper albumet "Audrey Horne" i februar og besøkte John Dee i mars. Nå skal de varme opp for selveste AC/DC som er ute på sin Black Ice World Tour.

- Dette er en dobbel barndomsdrøm som går i oppfyllelse – både å varme opp for AC/DC, og spille foran 40 000 mennesker på en utsolgt Valle Hovin. Vi gleder oss enormt, og lover å levere et forrykende show! Vi har lagt oss i hard trening, og bytta ut øl og sprit med joggeturer og müsli, ler Arve Ice Dale, gitarist og låtskriver i Audrey Horne.

Østkantavisa møtte Audrey Horne før konserten på John Dee og da utalte vokalist Torkjell "Toschie" Rød at de var klare for årets konserter etter en liten pause med spillingen.

– Vi er svært fornøyd med den nye plata og det er definitivt den sterkeste vi har laget både låt- og produksjonsmessig. Likte du vår forrige plate må du like denne, sa vokalisten til Østkantavisa.

Les også: Audrey Horne er ferdig oppladet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.