RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

August


Møte med statsministeren
Møte med statsministeren

I august skrev vi om Lars Kreken fra Lindeberg som kjemper for å få uføretrygd etter yrkesskade. Han dokumenterte hvordan Nav opererer med flere versjoner av legejournaler. Nav på sin side mente de var i sin fulle rett til å endre og sensurere journaler før det ble gitt innsyn i dem.

Måneden var også preget av valgkamp. Politikerne skjønte at det var viktig å vinne Groruddalen, og den ene toppolitikeren etter den andre dro ut på stemmefiske. Engasjementet var også stort lokalt. Eldresentrene, Pakistansk familienettverk og Afghansk kulturelle forening inviterte politikerne til paneldebatt, og folk møtte opp i hopetall for å finne ut hva de skulle stemme.

Lokalavisen Groruddalen var også til stede da fem ungdommer fra Groruddalen fikk et eksklusivt møte med statsministeren på Youngstorget. Ungdommene fikk ros for interesse og engasjement.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere