RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Auksjonerer kunst rett fra veggen


Isabelle Inghilleri sitt maleri er et av 150 kunstverk som skal auksjoneres bort.
Isabelle Inghilleri sitt maleri er et av 150 kunstverk som skal auksjoneres bort.
I en hel uke er det "Rett på veggen auksjon" i Galleri Ramfjord. – Dette er en annerledes auksjonsutstilling som varer i en hel uke, sier Elisabeth Ramfjord.

BISLETT: Galleri Ramfjord har sin årlige åtte-dagers auksjonsutstilling, hvor man kan by på kunsten som henger på veggen.

- Det er like spennende hvert år og følge med på hva som går høyt og hva som går lavt, spådommene stemmer nesten aldri, sier innhaver Elisabeth Ramfjord.


Utstillingen åpner mandag 11.januar. Innehaver Elisabeth Ramfjord sier at flere personer har gjort noen virkelige kupp i løpet av de 12 årene de har holdt på.

- Alt avhenger av smak og interesse hos de som kommer og tilfeldighetene råder når auksjonen varer i en hel uke, avslutter Elisabeth Ramfjord.


Prisene på kunstverkene er alle satt ned en tredjedel av galleriprisen og den som har det høyeste budet når auksjonen avsluttes får verket til den prisen man har budt.

Så førstkommende mandag klokken 12 kan du legge inn bud på over 150 kunstverke av over 40 kunstnere.

Les også mer på Galleri Ramfjord

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere