RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Auksjonerte for røykfritt miljø

IKEA Furuset og Kreftforeningen auksjonerte deler av IKEA Furusets sommerkolleksjon på Egertorget. Inntektene på 7500 kroner går til foreningens arbeid for et røykfritt småbarnsmiljø.

Oslo: Sommermøbler til en verdi av 20 000 kroner gikk under hammeren på Egertorget lørdag. Og da møblene var solgt kunne Kreftforeningen konstatere at de hadde fått inn 7500 kroner til sitt arbeid for et røykfritt småbarnsmiljø.
Røykfritt småbarnsmiljø
- Dagen var kjempebra. Kreftforeningen fikk profilert seg bra, forteller informasjonsrådgiver ved IKEA Furuset Preben Carlsen.
IKEA og Kreftforeningen har samarbeidet siden 2000. Støtten fra IKEA brukes blant annet til Kreftforeningens arbeid for å sikre et røykfritt småbarnsmiljø. I tillegg sprer IKEA informasjon til kunder og medarbeidere om hvordan kreft kan forebygges i henhold til fellesvisjonen "Sammen for en bedre hverdag".

Dagen var kjempebra. Kreftforeningen fikk profilert seg bra
Preben Carlsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere