*Nettavisen* Nyheter.

Avføring til besvær

Lyns corner.

LYNS CORNER: Fuglene synger, krokusen blomstrer og hundeeieres holdninger gjør at jeg kan hoppe brunskodd fra avføring til avføring fra Vinderen til Borgen.

"Det er vel ikke så farlig om setteren min gjør fra seg her i snøen," tenker herren med skinncapen. Denne manglende evnen til å se det lille bidragets betydning for den større sammenhengen, gjør meg noe bekymret. Lyn er ingen frisone for slike holdninger.

Skarpe hjerner der ute ser sammenhengen mellom kapital og kjøpekraft. Lyn har så langt i år ikke hentet mer enn én spiller eksternt (Steinar Strømnes, med 15 U21-landskamper), og hovedforklaringen finnes i manglende sponsorinntekter. Her har imidlertid arbeidet vårt begynt å bære frukter, og i går signerte vi en avtale med Nordea. Flere saftige frukter er i modningsfasen.

Tilbake til holdninger og medansvar: Har du ikke gått til innkjøp av sesongkort og ønsker å se et bedre Lyn på Bislett i år, ikke vent med å kjøpe dette. Skal Lyn forsterke stallen ytterligere før sesongstart, må dette gjøres innen mars er omme – dvs før onsdag 31. mars utløper.

Fremtiden er uansett lys, for i kveld spilles en historisk kamp på Kringsjå; Lyn mot Lyn, Lyn Fotball mot Lyn NTG (Lyn har to lag i Interkretsserien). Sistnevnte har vunnet sine to første kamper, mens moderklubbens juniorlag har imponert med uavgjort mot sterke lag som Stabæk og Fredrikstad.

Så, ligger du søvnløs på grunn av dårlige anmeldelser fra a-lagets treningskamper, ta deg en tur opp på Kringsjå i kveld kl 1845.

Heia Lyn!

Jan Briseid

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.