RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Avgangsfesten på Berg videregående»

Jeg leste med stor interesse artikkelen om festen for avgangselevene på Berg videregående skole. For to år siden, i 2009, var min yngste sønn avgangselev på Berg. Gjennom noen ulykkelig omstendigheter glapp fristen og jeg fikk betalt inn summen noen dager seinere. Jeg hadde sendt inn svarslippen to måneder tidligere om at han, hans far og jeg ønsket å delta. Jeg fikk beskjed etter å ha betalt 1800:- at pengene vill bli returnert. Ikke engang sønnen min som var avgangselev fikk plass.

Jeg henvendte meg til rektor og bad tynt at i det minste gi sønnen vår plass. Jeg fikk da til svar at det kan glippe for enhver men da får en pent finne seg i konsekvensene. Etter mye mas og gråt fra min side fikk han til slutt plass på festen. Dette kostet meg, og kanskje sønnen min noen søvnløse netter.

Dette året hadde ikke skolen noen markering på skolen og de som da ikke kom med på dette arrangementet fikk ikke delta ved sin egen eller sitt barns skoleavslutning. Jeg synes at en skole skal legge til rette for og ha et ønske om at alle elever med foreldre skal ha mulighet å delta. Berg-tradisjonen er et merkelig påfunn som bør revurderes.

Mor til avgangselev på Berg i 2009

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere