*Nettavisen* Nyheter.

Avgjørende kamp for Ammerud basket

Fredagens kamp mot OSI er helt avgjørende for Ammeruds første divisjonsherrer hvis de skal ta med seg seriegullet.

Ammerud: Ammerud og Fjellhamar ligger nå i gullkampen, med Ammerud på første plass foran fredagens siste kamp. Ammerud må vinne mot OSI, mens Fjellhamar er avhenging av at Ammerud taper samt at de vinner sin egen kamp mot Njård.
Jevnt
Forrige gang Ammerud og OSI møttes var i november, og Ammerud gikk seirende av banen med 66 - 73.
Sist hadde vi bra kontroll, men vi vant jo ikke med så mye. Vi var heller ikke veldig flinke til å spille da, men det kan jo sies for OSI også- de har hatt en oppoverkurve spillemessig, sier assisterende trener Eivind S. Jensen.
OSI ligger for tiden på 6. plass på tabellen, men har fått tilbake sin sterkeste spiller før denne kampen. Ammerud derimot stiller kanskje uten center Kristian Spernes som har slitt med ryggskader.
Men Jensen har stor tro på laget sitt, og mener at Ammerud har gode sjanser til å komme seirende ut av både kampen og serien.
Vår fordel er at OSI ikke tåler mye trykk på guard-siden og de kaster lett bort ballen. Forrige gang hadde vi rundt 30 assists, sier han.
Ikke opprykk
Selv om Ammerud vinner første divisjon vil ikke laget søke om opprykk til eliteserien. Selv om laget nå spiller i en bra hall, har ikke laget god nok økonomi til å ta neste steget.
I løpet av sommeren håper vi å igangsette konkrete planer om å forbedre lagets økonomi og organisering, og da kan opprykk til høsten 2006 bli aktuelt. Det tror jeg er et veldig realistisk mål, sier Jensen.
Kampen er i Apalløkkahallen i morgen kl. 20.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag