RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avhengig av "loppepenger"


Christian Stang Våland har bedt væregudene om pent vær. Foto: Elisabeth C. Wang
Christian Stang Våland har bedt væregudene om pent vær. Foto: Elisabeth C. Wang
Til helgen er det igjen klart for loppemarked undertegnet Slemdal Skolekorps. Nå håper de folk åpner lommebøkene slik at budsjettet går i balanse.

Røa: - Det er ikke til å legge skjul på at 60-70 prosent av korpsets inntekter kommer fra det årlige loppemarkedet. Derfor er vi avhengig av at dette arrangementet lykkes for at skolekorpset skal kunne bestå. I år, som tidligere, er jeg optimist. Det er nemlig svært mye flott som allerede har fått plass på lager, opplyser leder av korpset Christian Stang Våland.

Alt under et tak

Fire garasjer og et lager på Bogstad huser for tiden Slemdals skolekorps sine loppeskatter. Og her finnes alt fra klær og sko til sportsutstyr, møbler, elektronisk utstyr og kjøkkenvarer.
- I og med at vi kun arrangerer loppemarked en gang i året synes vi det er viktig å få med litt av alt. Noen synes for eksempel det er kjempespennende med ulike servicer og pyntegjenstander mens andre kanskje er ute etter en gammel TV eller en retro sofakrok. Og jeg flere ganger fått tilbakemeldinger på at det går an å gjøre store funn, smiler Stang Våland.

Fylles opp

Han understreker at han er svært takknemlig for all den frivillige innsatsen rundt og på loppemarkedet. Og for alle dem som benytter anledningen til å rydde skikkelig på loft og i kjellere.
- Jeg er imponert over hvor mye fint vi hvert år får inn til loppemarkedet, det må jeg si. Hele tiden tror jeg at nå må det vel være stopp på hva folk rydder ut, men stadig lar jeg meg overraske, sier han.
Lørdag 10.00 presis braker det løs utenfor Slemdal skole. Våland råder folk til å være tidlig ute hvis de ønsker å få med seg de aller fineste tingene hjem.
- Erfarne loppejegere har jeg lagt merke til alltid er ute før det åpner. På utsiden står de med en kopp kaffe i hånden og tenker tydelig over hva de skal kaste seg over først, avslutter Stang Våland. Lørdag klokken 10.00-16.00 og søndag 12.00-16.00. Husk auksjon på lørdag klokken 12.30. Loppemarked på Voksen og Huseby skole samme helg klokken 10.00-16.00 og 12.00-16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere