*Nettavisen* Nyheter.

Avhører ofrene etter nattens brutale ran

Politiet starter nå avhørene av de seks personene som var i huset da maskerte menn trengte seg inn i natt.

Ulsrud/Manglerud: – Dette er stygt. Det skjer i et tidsrom man regner med at folk sover. Det er en stygg sak som kan skape angst og redsel, ikke bare hos de involverte men også i nabolaget, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

LES OGSÅ: Slo seg inn med balltrær

Kjenner ikke motivet

Det var klokken 04.25 i natt at politiet fikk melding fra Hellerudveien om at fire til fem maskerte og mørkkledde menn slo seg inn i en leilighet med balltrær og jernstenger. Mennene stakk fra stedet i en mørk bil.

Politiet starter nå i formiddag avhørene av de seks personene som var i huset da ranerne slo til. Fire av disse personene ble i natt sendt til legevakten for behandling. Tre av dem med fysiske skader, den siste med sjokk. En mann i slutten av 30-årene hadde blant annet slagskader og knust nese.

– Vi vet ingen ting om motivet for hendelsen, men håper å finne mer ut av det når vi får avhørt de involverte, sier Gro Smedsrud til Nordstrands Blad.

Sjeldent

Denne typen saker er ifølge politiet ikke så vanlig i vårt distrikt.

– Vi har oppklart tre slike saker med hjemmeran tidligere. Det skjer heldigvis sjelden og dette området er ikke belastet, sier Smedsrud.

Ønsker tips

Politiet har så langt ikke fått noen tips i saken, men oppfordrer de som kan ha sett noe om å ta kontakt snarest.

– Det er vel ikke så mange som er våken på dette tidspunktet, men hvis noen har sett noe kan de ta kontakt med oss, sier Smedsrud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag