RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avskjed med fullsatt kirke

Nordstrand kirke ble for liten da Sven Holmsen holdt sin avskjeds- gudstjeneste søndag.

Nordstrand: Dette var en flott avrunding. Det var helt fullt og masse vakker sang, sa avtroppende sogneprest Sven Holmsen som var rørt til tårer etter sin siste gudstjeneste i Nordstrand menighet.

Sterk dag

Nordstrand kirke var mildt sagt smekkfull. Folk sto i gangen og satt på gulvet i midtgangen.

Du kan si det er en blanding av takknemlighet og vemod. Dette er en sterk dag med mye å ta farvel til. Jeg er samtidig takknemlighet for at jeg har fått være sogneprest her, sier Sven Holmsen.

Etter 15 år som sogneprest på Nordstrand skal Sven Holmsen nå overta som sogneprest på Kolbotn. Da den store forsamlingen stimlet mot menighetssalen var det mange som kom bort til Sven Holmsen for å fortelle at de har familie og venner på Kolbotn og derfor kom til delta på gudstjenester der ute.

Trist

Etter gudstjenesten var det selvfølgelig kirkekaffe. Menighetssalen var fylt til randen og kakene og kaffen gikk unna i en fei. Samtidig som praten gikk lystig rundt bordene var det tydelig at mange var lei seg for at Sven Holmsen nå forlater menigheten.

Det er trist for menigheten at han slutter, men vi er glade for det han har gjort her og for at vi har fått ha han som sogneprest så lenge, sier Bodil Kvalvaag, Anlaug og Tore Laugerud, Kåre Hegle og Knut Mork.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere