RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avslutter reklamekampanjen

Turtøyprodusenten Stormbergs siste reklamestunt med gavekort i Marka ble dårlig mottatt av Oslo og Omland friluftsråd. Nå avslutter de kampanjen.

Nordmarka: For å promotere lanseringen av Stormbergs første konseptbutikk har turtøyprodusenten og reklamebyrået Recommended lagt ut gavekort med en samlet verdi på 500.000 kroner i naturområder som Sognsvann, Nordmarka og Maridalen.
Oslo og Omland friluftsråd kaller påfunnet ulovlig og hensynsløst.

Daglig leder i Stormberg, Steinar J. Olsen sier at han ikke var klar over at markedsføringen var ulovlig.
- I forbindelse med at vi åpner vår konseptbutikk i Oslo, ville vi gjøre et stunt rettet mot målgruppen vår som er turgåere. I den forbindelse la vi ut gavekort 500 kroner som en hyggelig gimmick, sier Olsen til NRK.
- Jeg synes det er merkelig at en turtøyprodusent ikke kjenner til skikk og bruk i skogen, sier Margrethe Geelmuyden i Oslo og Omland friluftsråd.

Nå trekker turtøyprodusenten tilbake kampanjen og fjerner kortene som fortsatt er igjen i marka, selv om de mener gavekortene ikke er forsøpling.
- I morgen vil vi gå over alle stedene, for å forsikre oss om at det ikke ligger noen gavekort igjen, sier Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere