RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avsluttet med stil

Kjelsås banket Åsane med tretten mål i sesongens siste hjemmekamp. For Lars Hefte (24) blir det aldri noe gjensyn med Kjelsåshallen.

Kjelsås: Sørlendingen ble regnet som et av Norges største håndballtalenter for noen år siden, men skadene har satt han kraftig tilbake.
Jeg har tatt det samme leddbåndet to ganger i år, og hatt to operasjoner i en skulder som aldri har blitt bra. Jeg har vært mer eller mindre skadet helt siden jeg var 16 år, forklarer Hefte, som definitivt bestemt seg for å legge opp etter serieavslutningen borte mot Nøtterøy.

Ny hall

Den talentfulle sørlendingen har vært i Kjelsås i tre år og sitter igjen med en rekke positive opplevelser.
Vi har hatt et veldig bra lag og Kjelsås er en fin klubb, men samtidig kunne det vært så mye bedre. Jeg tror hele klubben trenger en ny giv som den nye hallen kan gi, sier Hefte.
Han savner først og fremst en rød tråd i satsingen fra de yngste helt til opp til seniornivå, samtidig som klubben bør profilere seg bedre.
Rekrutteringen er bra, men det bør jobbes litt mer med å profilere seg overfor de mange aktive håndballspillerne som bosetter seg i Oslo. Med litt mer seriøs satsing kan det bli noe her, men det virker som klubben har fått inn mye bra folk i styre og stell nå, avslutter en optimistisk Hefte.

Sportslig evaluering

Kjelsås har blitt liggende i "ingenmannsland" i årets 1.divisjon, men til tross for en svak 1.omgang var det aldri noen tvil om hvor poenge skulle havne mot Åsane. Trener Glenn Hansen tror på et oppsving for klubben i årene som kommer.
Vi varierer for mye, men den sportslige evalueringen tar vi etter sesongen. Det er noen som slutter, men vi har et brukbart G17-lag, påpeker treneren.
Også Hansen tror en ny hall vil gi klubben et løft.
Hallen er begredelig. Neste år får vi både styrkerom, mer enn to garderober og varmtvann. Da blir det bra, humrer Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere