RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BU-leder i Bydel Frogner, Bjarne Ødegaard. ARKIVFOTO
BU-leder i Bydel Frogner, Bjarne Ødegaard. ARKIVFOTO

Avviser våt trikkedrøm

– SV kaster blår i øynene på folk når de foreslår nye trikkeskinner over hele byen, sier BU-leder i Bydel Frogner, Bjarne Ødegaard (H).

FROGNER: Bjarne Ødegaard har med skrekk sett forslaget til Oslo SV, om at de ønsker å erstatte 20-bussen med trikk, og legge nye skinneganger gjennom byen.

– Oslo har store utfordringer knyttet til samfedsel i Oslo. De tre viktigste i Bydel Frogner Homansbyen stasjon det andre er en ny Majorstuen stasjon og det tredje er utbedring av fellestunnel mellom Nationaltheatret og Majorstuen.

– Det er meningsløst å skulle bruke så my e ressurser på å bygge nye trikkeskinner. Innkjøpsmessig koster en trikk ti ganger så mye som en buss.

Bjarne Ødegaard snakker vatmt om hydrogenbussr og vil foreslå et prøveprosjekt i Bydel Frogner. F.eks gjennom den Bogstadveien og Hegdehaugsveien.

– Infrastrukturkostnadene knyttet til å legge nye trikkeskinner er er vanvittige. Jeg mener dessuten at trikken har et alvorlig miljøproblem, med støy og rystelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere