RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bad og sykehjem


Bydelsutvalgsmøte på Stovner på torsdag.
Bydelsutvalgsmøte på Stovner på torsdag.
Årets første bydelsutvalgsmøte er på torsdag.

STOVNER: Klokken seks på torsdag starter årets første bydelsutvalgsmøte for bydelspolitikerne på Stovner. Badeanlegg står blant annet på sakslisten.

Rommen prioriteres

Bydelspolitikerne ønsker å få Rommen bad på plass, spesielt siden tomten til et badeanlegg er klar. Men det er også flere badeanlegg som planlegges. Stovnerhallen, Stovner senter og Fossumveien er steder hvor det er ønskelig å anlegge et bad. Likevel er det Rommen som prioriteres.

Nye priser på sykehjem

Nye priser på sykehjemsplasser skal også tas opp. Byrådet ønsker å endre prisene på plassene og saken er nå sendt til flere instanser for høring. Alle prisene for de ulike sykehjemsplassene vil byrådet øke. En langtidsplass er foreslått å koste 627.400 kroner. Bydelsdirektør Maria Brattebakke og hennes stab støtter prisendringene, og er fornøyd med å kunne justere sine bestillinger hvert tertial. Etter alle uttalelsene har kommet inn skal finanskomiteen behandle saken.

Møtet starter som vanlig med åpen halvtime.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere