RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bad til Røa og Oslo vest nå!

Venstre er lei av at Høyre har forsinket prosessen. Vi vil ha bad nå. Høyres bydelspoltikere Arild Gjervan og Elin Horn Galtung har sammen med Fremskrittspartiet vært mer opptatt av private utbyggere og å sikre dem rettigheter enn å få realisert et folkebad i Oslo vest, fortrinnsvis på den velegnede tomten bak Samfunnshus Vest.

Gang på gang har de sutret over treghet, mens det er Høyres treghet, beslutningsvegring og lojalitet overfor entreprenører og kapitaleiere som har utsatt det hele. Venstre har ingen sans for Høyres verdisyn. Venstre er ikke opptatt av at privat investor skal få spekulere. Venstre ønsker ikke en kortsiktig status for en såkalt trivselsbad. Når Høyre nå står frem med sin utålmodighet, har de kun seg selv å takke. I fjor presset de på udemokratisk måte igjennom et vedtak om å støtte en utbygger. Heldigvis var Høyres byråd klar på at press av den type fra lokal-Høyre ikke var akseptabelt. Når Høyre nå har innsett at utskilling av bad og boliger er fornuftig, ønskes de velkommen efter. Det vi trenger er et folkebad driftet av kommunen. Det vil være langsiktig, det vil være et enormt løft for unge, voksne og eldre i Oslo vest. Det vil være et helsebringende tiltak. Det vil øke trivsel. Det vil være et særdeles nyttig tiltak for alle skolene i vårt distrikt.

Venstre ber Høyre om å gravlegge samarbeidet med Røa Trivselsbad og dets prosjektmakere og så gå inn for noe som vil være stort og varig for bydelens beboere og alle andre i Oslo vest. Tomten er glimrende rett ved Røa stasjon. Alternativt finnes andre tomter, men da vil reguleringsprosessen ta tid. Det ønsker vi ikke.

Venstre vil investere i fremtiden. Bad til Oslo vest er en slik fremtidsrettet investering.Terje Bjøro

Venstres gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg

Varamedlem Oslo bystyre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere