RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Både blomster og antikk


SPENTE: Spennende å drive egen butikk. – Men vi gleder oss også da!, sier Erlend og Gunn, her i hagemøbler fra Danmark.
SPENTE: Spennende å drive egen butikk. – Men vi gleder oss også da!, sier Erlend og Gunn, her i hagemøbler fra Danmark. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
Nye koster har svingt seg skikkelig på Stillatorget, og den nyoppussede butikken med blant annet både blomster og antikke møbler blir til sammen bare lekkert!

KJELSÅS: Kjelsås egen ”blomster-Rolf” har gitt seg, men blomsterroret er i trygge, lokale hender hos Gunn Senning , som allerede har jobbet et par års tid i butikken på Stillatorget.

Del på Facebook

Hun har nå overtatt sammen med svogeren Erlend Pernell Nordby.” Cruda” – latin for fresh og rått – er det nye navnet.

Også antikk

– Det har jo vært en drøm en stund - det å kunne drive for seg selv. Så når sjansen nå bød seg, slo jeg til sammen med Erlend, som er eksperten på den antikke delen og med rundt 20 års fartstid i den bransjen, forteller blomsterdekoratør Gunn.

For i det selv-nyoppussede, lekre lokalet er det ikke bare blomster, men også antikke møbler, kunst og annet til salgs – også nye ting og tang.

– Lokalet er jo ikke er stort nok til å flytte inn alle antikke møbler og annet som er til salgs, så etterhvert satser vi på å få opp en nettbutikk i butikken, sier Erlend, og legger til at kunder gjerne må komme innom for en prat om hva de er på jakt etter.

God service og blide fjes

Tirsdag (16.08) var åpningsdagen, og det er to spente butikkeiere avisen møter.

– Men klart vi gleder oss! Og her skal det også satses på veldig god service og blide fjes!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere