RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Både glad og skuffet

Leder av Stovner bydelsutvalg, Tore Ludt, er både glad og litt skuffet over groruddalssatsingen. Flerbruksanlegget på Rommen glimrer nemlig med sitt fravær.

OSLO SENTRUM: Det var lett å la seg rive med av store vyer og fremtidsvisjoner under gårsdagens pressekonferanse om groruddalssatsingen. Likevel er det små skår i gleden. En av dem er Rommen skole, som foreløpig blir bygget uten gymsal. Det borgerlige byrådet bestående av Høyre og Fremskrittspartiet har ikke bevilget fem øre til bygging av haller i 2007. De har også nektet plent å sette av penger til prosjektering av badeanlegg og flerbrukshall på Rommen. Det ser dessverre mørkt ut for dette nå, sier en skuffet Tore Ludt fra SV.

Skole uten gymsal

Nye Rommen skole risikerer å bli bygd uten gymsal. Årsaken er at byrådet ikke har satt av penger til dette i budsjettet for 2007.
Vi presser fortsatt på for å få inn penger til prosjektering av en flerbrukshall. Å bygge en skole uten gymsal er jo meningsløst. Jeg er skuffet over at de borgerlige ikke satte av penger til dette. Skal vi havne i den situasjonen at 770 elever skal gymme i en kultursal, spør Ludt retorisk.
Ludt ser det som en viktig jobb fremover å inkludere bydelens befolkning i de mange prosjektene som sparkes i gang fremover. Haugenstua er blinket ut som eget stedsutviklingsprosjekt. Miljøet skal rustes opp. Hva som konkret gjøres blir avgjort i en dialog mellom bydelen og lokalmiljøet. Et annet viktig prosjekt som er rett rundt hjørnet er utbygging av Haugenstua stasjon.
Dette synes jeg er veldig bra. Her forplikter stat og kommune seg til å satse i årene fremover. Det blir mulig for de ulike partiene å hoppe av dette. Jeg er fornøyd med at man viderefører gratis kjernetid i barnehagene for fire og femåringer, sier Ludt i en kommentar til Lokalavisen Groruddalen.

Lokalavisen Groruddalen kommer tilbake med mer.

Les mer om groruddalssatsingen på kommunens nettsider:
http://www.prosjekt-groruddalen.oslo.kommune.no/article79758-8227.html

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere