*Nettavisen* Nyheter.

«Badeavgift» ved legesenteret

De som onsdag og torsdag kom til Klemetsrud legesenter med bil, måtte betale for fotvask. Er det dette som er «badeavgift». Foto: foto: Arne Vidar Jenssen

Nå er det ikke bare lokalitetene til Klemetsrud legesenter det er all grunn til å uffe seg over. Nå må man også betaler «badeavgift» der.

LOFSRUD: I fjor skrev Nordstrands Blad om at det var kommet opp parkeringsautomat på P-plassen utenfor legesenteret. Dette til tross for at plassen var så hullete og ødelagt at det var fare for å ødelegge både bil og armer og bein.

Denne uka var det en annen grunn til å reagere.

For om du kommer på besøk til legene eller fysioterapeutene og det ikke er ledig bilplass langs veggen, bør du ha med deg gummistøvler eller være forberedt på årets første bad - i alle fall må du vasse.

For onsdag og torsdag var plassen som et badebasseng. Mye smelting kombinert med tette sluk resulterte i at det som skulle være en parkeringsplass i stedet var som et basseng.

Riktignok ble det torsdag formiddag gjort gode forsøk på å få avrenning, men inntil problemet i dobbelt forstand ble renset opp i, var store deler av plassen «veldig våt».

Er det dette som betyr «badeavgift»?

For det er like dyrt å stå og gå på en tørr og fin parkeringsplass som i et basseng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.