*Nettavisen* Nyheter.

Badeland uten vann

Ikke helt, men det føles i alle fall som om man er under havets overflate i lekelandet "Hopp i havet".

Med kjernesunn bursdagsmeny og tumleplass til 300 unger håper «Hopp i havet» på Sandaker å etablere seg som hovedstadens nye lekeland.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kanskje greit å møte på denne krabaten i et lekeland og ikke på en dykketur.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det bør være nok å finne på i det nye lekelandet.

Klikk på bildet for å forstørre.

De noe mer blodtørstige fiskene finnes også på Hopp i havet.

Klikk på bildet for å forstørre.

«Hopp i havet» er navnet på den nye opplevelsesparken på Sandaker.

SANDAKER: Tiden der skoleklasser snudde leiligheten på hodet i forbindelse med podens fødselsdagsfeiring kan være over. Hopp i havet satser nemlig på å levere ferdig snekrede bursdagskonsept i tillegg til å være Oslos nye storstue for unga.

For noen år siden starta Svein Øyvåg opp Golfsenteret på Myrens verksted. Med finanskrisa kom det færre kunder i år, som igjen betydde at Øyvåg måtte finne på noe nytt. Resultatet fra tenkeboksen heter altså Hopp i havet.

– Hopp i Havet er et opplevelse- og lekeland for barn og voksne. Vi skal fokusere på sunne verdier. Her kan barna klatre og hoppe rundt så mye de orker, mens foreldrene kan velge om de ønsker å være med, eller slappe av med en kaffe latte og en real brødblings i baren, frister Øyvåg.

Fra tak til gulv måles det 15 meter. Over alt finnes små figurer og tegninger av fisker og andre vesener man kan forvente å treffe på under vann. Fordelen her er imidlertid at det er helt tørt.

Det er også innredet egne bursdagsrom, der festens midtpunkt sitter i en egen bursdagsstol, flankert av en egen spesialskolert bursdagsvert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.