*Nettavisen* Nyheter.

Bækkelaget ofret alt

Etter 14 tap på rad lyktes det endelig for tabelljumboen i oppgjøret mot Slevik. BSKs svenske forward, Tommy Henell, har nå stor tro på at laget kan holde seg i eliteserien.

Bækkelagets Spkl 10

Slevik IBK 10
Bekkelaget: Jeg vet vi kan klare det. Vi må ikke gi opp, sier svensken som er inne i sin andre sesong som BSK-spiller.

Tommy Henell har stor tro på at det vil snu for de "gule og blå" og han er villig til å ofre alt.

Etter lørdagens poengdeling var den svenske tøffingen skuffet over at de ikke stakk av med seieren. Gjestene reduserte til 10-10 når det kun stod 47 sekunder igjen på tavla.

Utrolig bittert! I dag var vi best, og vi hadde fortjent å vinne. Men vi skal selvsagt være stolte av det ene poenget. Vi har jo tross alt tapt 14 kamper på rad, forteller Henell.

Volleyscoring

Lørdagens oppgjør mellom BSK og Slevik var aldri velspilt. Dårlig tempo og slurvete pasningsspill var årsaken til det elleville målkalaset.

Tommy Henells 10-9-scoring var kampens høydepunkt, og den så lenge ut til å bli avgjørende. Peter Kjeldstad tok tak i ballen på egen halvdel, han forserte og lempet ballen på mål. Der stod Tommy Henell velplassert, og han styrte den elegant inn på hel volley.

Vi trener stadig vekk på det, og det er ekstra moro når det går i kamp. Synd Slevik reduserer helt på slutten, sier tomålsscoreren.

Bækkelaget har nå åtte kamper igjen å spille, og lagets trener, Tobias Härnlund, er fast bestemt på å kjempe til siste slutt. Etter 15 kamper ligger BSK sist på tabellen med ett poeng, Sola har to poeng og ligger på plassen foran.

Stolt

Etter kampen mot Slevik var sjefen mest stolt av at laget hevet seg i 3. periode noe som for øvrig har hørt til sjeldenhetene i årets sesong. Det har gått veldig trått til tider, men vi holder som regel følge med topplagene i de to første periodene. I 3. periode pleier vi å miste konsentrasjonen helt, men det gjorde vi ikke i dag. Jeg er stolt av gutta, og det var deilig å få med seg ett poeng, sier Härnlund.

Hva skal til for at BSK holder seg i eliteserien?

I de neste fem kampene spiller vi mot motstandere jeg vet vi kan slå, og det gjelder derfor å være toppkonsentrert hele veien.

Hvis vi vil spille i eliteserien neste sesong er vi nødt til å luke bort de feilene vi gjør i dag. Vi slepper inn altfor mange lette mål og det har vi ikke råd til på dette nivået, avslutter Tobias Härnlund til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.