Bækkelaget utslått

Det ble bare nesten for Bækkelaget i dag. Foto: Andreas Lindbæk

Det ble bare nesten for Bækkelaget i dag. Foto: Andreas Lindbæk

Bækkelagets juniorer i jenteklassen spilte kvartfinale i A-sluttspillet mot Skjold, hvor det ble 0-2 tap. Men jentene tok nederlaget med et smil. – Nå blir det dugnadsarbeid, sier Ida Undnæs.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

Marte Øvrum sto en god kamp, tross to innslupne mål. Foto: Andreas Lindbæk

EKEBERG: Selv om jentene fra Bækkelaget startet kampen veldig bra på Ekebergsletta, ble det til slutt en full fortjent seier til jentene fra Skjold.

– Det var en slitsom kamp, hvor det var jevnt i andre omgang. Men vi har trent altfor lite i lag og det så vi dag. De var mer samspilt enn oss, men med litt flaks kunne det kanskje gått vår vei, sier kaptein Ida Undnæs, til Nordstrand Blad.

God keeper

Hos Bækkelaget spilte forsvaret en veldig solid kamp og keeper Marte Øvrum vartet også opp med noen gode redninger i løpet av kampen.

– Det var veldig gøy med de redningene. Men jeg klønet jo det virkelig til på det første målet, sier Marte Øvrum etter kampen.

Hun har kun spilt to kamper med laget og gleder seg til fortsettelsen.

– Nå gleder jeg meg til treningene fremover. Det virker som det er en kjempegjeng som spiller på dette laget, sier hun videre.

Dugnadsarbeid

Men jentene smilte etter kampen og visste at de hadde gjort en god turnering, tross tapet i dag.

– Vi hadde ikke forventet å komme til A-sluttspillet. Vi trodde vi skulle komme til B-sluttspillet og dermed kanskje vinne noen kamper til. Men for all del, det er jo veldig gøy å komme til A-sluttspillet også, smiler Ida Undnæs.

Nå blir det dugnad på sletta for mange av spillerne.

– Mange av oss skal jobbe skift de neste dagene. Så vi er vel ikke helt ferdig med Norway cup, sier en like blid kaptein.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.