Gå til sidens hovedinnhold

Bagatelle stenger dørene før jul

Christen Sveaas vil stenge gournemtrestauranten Bagatelle midlertidig fra 21. desember, etter at mesterkokk Eyvind Hellstrøm og alle de ansatte har valgt å forlate restauranten.

FROGNER: I helgen ble det kjent at mesterkokk Eyvind Hellstrøm valgte å forlate jobben sin som kokk på Bagatelle etter 27 år. Årsaken er en koflikt med investor Christen Sveaas, som har eid restauranten de siste årene.

I går ble det kjent at også de 20 ansatte sa opp jobbene sine. Sveaas velger nå å stenge restauranten midlertidig, og kaller det hele et mytteri.

Lite informasjon

- Men mytteriet på Bagatelle gir meg en god anledning til å tenke nytt. Jeg kan kanskje lage et enda bedre og mer spennende Bagatelle, sier Christen Sveaas til Dagens Næringsliv i dag.

Hellstrøm sier lite informasjon er årsaken til at de ansatte slutter i jobbene sine.

Omtalt av BBC

Bagatelle er den eneste norske restauranten som har to stjerner i Michelin-guiden, og konflikten mellom Hellstrøm og Sveaas får nå også internasjonale oppmerksomhet.

Krangelen på restauranten i Bygdøy Allé blir blant annet omtalt av britiske BBC, som beskriver Eyvind Hellstrøm som en "kjendiskokk".

Og til dere som vurderer å nyte et siste Bagatelle-måltid før restauranten stenger. Glem det! Alle bord, til og med tomannsbordene, var reservert ut 20. desember allerede i går.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar