RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bahr på Bogstad

Berit Bahr har malt siden hun var en neve stor. I august stiller hun ut maleriene sine for første gang.

Nordstrand: Ja, det er faktisk en av de aller første gangene jeg går offentlig ut med maleriene mine. Jeg er blitt pushet kraftig på for å være med. Men nå gleder jeg meg bare til å stille ut sammen med Mona Hauga (malerier) og Toril Meisingset (fotografier) på Bogstad gård, sier Berit Bahr.

Den 64 år gamle nordstrandskvinnen har hittil malt hovedsakelig for private og bedrifter. Flere av hennes dekorative verk i akryler har opp gjennom årene utgjort en del av interiøret i hennes egne klesbutikker.

Sterke og store

Venner sier det ser ut som jeg boltrer meg med alt som er inne i hodet mitt mens jeg maler. Det blir sterke, fargerike og store malerier ut av det. Insiprasjon henter jeg i tillegg i miljøet der jeg holder til. Jeg har vært så heldig å få låne stabburet til Karen Marie Strøm i Ekebergveien, et perfekt sted for meg, forteller Berit Bahr.

Jeg har klargjort 14 malerier til utstillingen, og jeg gleder meg til å ta imot interesserte på åpningsdagen lørdag 12. august.

Utstillingen på Bogstad gård er åpen fra 12. til 20. august. Åpningstid er 12.00-16.00. Mandag stengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere