RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIGHT: Slåssing blir ikke bedre enn Street Fighter IV.
FIGHT: Slåssing blir ikke bedre enn Street Fighter IV.

Banker alle

Capcom er tilbake for å bevise at de er herrene over slåssespill-sjangeren.

GAMER.NO: Har du ikke hørt om Street Fighter, har du levd i en ugjennomtrengelig boble de siste 20 årene. Serien er synonymt med alt som heter slåssing, og det er ikke uten grunn.

Når spillet nå endelig er tilgjengelig på Xbox 360 og Playstation 3, er det nesten som en religiøs begivenhet.

Det er noe høytidsstemt over det å sitte med kontrollen i hendene, klar til å begi seg inn i en verden med Ken, Ryu og de andre kamphanene i hovedrollene.

Spillet leverer på absolutt alle punkter. Du blir umiddelbart slått i bakken av et spill som er så velkonstruert og balansert at det knapt finnes noe liknende. Det er vanvittig pent å se på, og dette bare bygger opp under de geniale kontrollene.

Spillet er blodhardt, men ikke fordi motstanderne er for vanskelige. Utfordringen ligger i mestring.

Du må lære deg hvordan de forskjellige krigerne fungere. Du må lære deg alle de forskjellige angrepene og teknikkene, og så sette dem sammen på en måte som passer deg.

Du ender raskt opp med å bruke mange timer av ditt liv bare på å terpe på ferdighetene dine, før du kaster deg ut i kamper mot andre for å vise hva du kan. Belønningen kommer når du knuser den ene motstanderen etter den andre.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere