RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket serievinneren


Kristoffer Holm og Furuset leverte en fantastisk snuoperasjon hjemme mot Frisk (arkivfoto)
Kristoffer Holm og Furuset leverte en fantastisk snuoperasjon hjemme mot Frisk (arkivfoto)
Seriemester Frisk tok oppskriftsmessig ledelsen i den første kvartfinalen mellom Frisk og Furuset. Men en strålende opphenting sørget for at Furuset ligger best an i kampen om semifinaleplass.

FURUSET: Da Mats Zuccarello Aasen la på til 3-0 i andre periode trodde de fleste av de 1108 fremmøtte i Furuset Forum at kampen var avgjort. Men reduseringen til Espen Olsen Lie i midtperioden var begynnelsen på en stor opphenting av "Ulva" fra Groruddalen. Og etter noen velvalgte ord fra Furuset-trener Nicklas Hudd kunne opphentingen begynne.

- Jeg ga beskjed om at vi måtte skyte mer og unngå utvisninger. Ikke noe annet. Vi fortsatte å spille vårt spill, og etter hvert gikk det lettere, sa Hudd til NTB.

Teemo Kusisto reduserte til 2-3 bare tre minutter inn i siste periode. Og Frisk holdt på ledelsen frem til det gjenstod litt mer enn fem minutter, da Lars-Erik Forsberg utliknet.

Bare minuttet senere var marerittet et faktum for Frisk når Lasse Fredriksen la på til 4-3 til hjemmelaget. Frisk tok ut keeperen i et siste forsøk på å vinne kampen, noe som førte til at Forsberg kunne legge på til 5-3 i åpent mål.

Kvartfinalene spilles best av 7 kamper, og neste oppgjør er tirsdag i Askerhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere