*Nettavisen* Nyheter.

Banket Tufte

Kjetil Reppesgård fra Privatmegleren på Nordstrand var god i lørdagens kamp mot Tufte IL. Meglerne vant til slutt med sifrene 7-3.

Vallhall: Dette var moro. Tufte-gutta var overraskende gode, forteller Kjetil Reppesgård til Nordstrands Blad etter kampen.

Under fjorårets TV-aksjon vant Privatmegleren budrunden om å møte Norges dårligste topplag Tufte IL.

Oppgjøret gikk av stabelen foran 3000 elleville tilskuere i Vallhall Arena, og inntektene fra lørdagens arrangementet gikk uavkortet til Leger Uten Grenser.

Det var utrolig gøy å se at så mange stilte opp. Det hadde jeg aldri trodd, sier Reppesgård fornøyd.

Var det vanskelig å holde fokus mot landets desidert dårligste lag?

Ja, det var det. De gjør uventede ting, men det var også uvant å spille foran så mange folk.

Laget til meglerne ble ledet av den arbeidsledige topptreneren Knut Thorbjørn Eggen, og i følge Kjetil Reppesgård løste han oppgaven med bravur.

Eggen hadde kontroll gjennom hele kampen, men jeg likte ikke at han satt meg som høyre back, ler han.

Om Privatmegleren vil ansette Knut Thorbjørn Eggen som i midlertidig eiendomsmegler er fortsatt uvisst.

Tok farvel

Vi kunne kanskje trengt han som coach på kontoret, fleiper Kjetil Reppesgård.

Lørdagens kamp var nerdenes siste offisielle opptreden i den gule og grønne trøya, og i følge den ivrige autografjegeren, Lars Olav Karlsen, var det en litt vemodig affære.

Fotball betyr fortsatt ingenting, men jeg kommer til å savne det likevel. Vi har jo blitt en fin kompisgjeng, forteller han.

Pitbullstil

I oppgjøret mot Privatmegleren var den stødige spissen, Stian Jensen, ganske usynlig. Men han mottok likevel skryt av lagets trener, Erik Thorstvedt.

Stian har hatt en veldig fin utviking som fotballspiller. Før var han som en pitbull på banen, men nå har han roet seg ned litt, forteller sjefen.

Stian klagde på formen, og han var ikke like fornøyd som Thorstvedt.

I dag var jeg veldig dårlig. Brasil-oppholdet med Tufte tok veldig på. Maten var så utrolig herlig der, og i tillegg har vi ikke trent like intensivt i år som i fjor, avslutter han med et glimt i øyet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.